Hogyan szüntesd meg végleg az irodai munka okozta nyakfájásodat?

7 egyszerű és hatásos módszer egyetlen csomagban

Vess véget az állandó fájdalomnak, hogy újra szabadon tudd mozgatni a nyakad!

Az évek óta tartó ülő munka és az állandó monitor nézés miatt

Nyakfájás

És már nagyon eleged van a fájdalomból!!

Pedig kipróbáltál mindent:

ettél gyógyszer / kented krémmel / próbáltad tornáztatni, de a fájdalom miatt nem tudtad / voltál orvosnál, ahol kaptál rá egy újabb kenőcsöt / voltál masszázson, egy napig jó volt, de újra elkezdett fájni…

Ne add fel! Segítek!

Létezik egy módszer, amellyel eredményesen tudod csökkenteni, majd megszüntetni az irodai munka okozta állandó nyakfájást.

De!

Ez nem csodabogyó, nem mágikus kence, de még csak nem is varázslat, hanem kőkemény munka! És a munkát Neked kell elvégezni.

Ha nem akarsz dolgozni és munkát beletenni az eredmény eléréséhez, akkor kérlek ne is olvasd tovább, mert ez a módszer nem Neked szól.

Azonban ha azt szeretnéd, hogy valóban megszűnjenek a nyakfájdalmaid és ezt önerőből, de maximális segítséggel, támogatással szeretnéd elérni, akkor itt a helyed.

Ugyanis ehhez a feladathoz minden segítséget, támogatást megkapsz, amire csak szükséged van.

Ezzel együtt pedig garantálom a sikert, azaz a nyakfájás csökkenését, majd megszünését!

Szerinted megéri a kitartó és kemény munka, ha a végeredmény ez lesz?

Te is elérheted mindezt!

Hogy hogyan?? Kattints a zöld gombra a részletekért!

Szia! Ha Te is nyakfájással küzdő irodai dolgozó nő vagy, akkor olvasd el, hogy miért tudok Neked is segíteni.

Gyenei Ágnes vagyok, gyógymasszőr, életmód-terapeuta természetgyógyász, dolgozó anya és feleség, volt irodai dolgozó.

Már több mint 8 éve masszírozok aktívan, a vendégeim kivétel nélkül nők, és több mind 75%-uk irodában vagy íróasztal mellett dolgozik. Legtöbbjük már sok-sok éve jár hozzám masszázsra, így testközelből látom és nyomon tudom követni rajtuk, hogy milyen változásokon megy át a testük az irodai munka miatt.

Napi szinten hallom:

„Fáj a nyakam!”

„Ott a lapockánál már megint szúr valami!”

„Alig tudom elfordítani a fejem!”

Itt fáj, ott fáj, sajog, szúr, nem mozog, nem bírom…

Egy igazán hatékony masszázs sokat tud segíteni ezeken a fájdalmakon, de a 8-10 óra ülést nem lehet heti-havi egy óra masszázzsal kompenzálni. Igyekeztem minden vendégemnek a maximálisat nyújtani a masszázs során, de sajnos rá kellett jönnöm az évek alatt, hogy ez nagyon kevés ahhoz, hogy a nyakfájás teljesen elmúljon és újra szabadon tudja forgatni a fejét. Vagyis ide kevés már csak a masszázs.

Kell hozzá még valami más is, valami plusz segítség.

Leginkább ez késztetett arra, hogy megalkossam ezt a megoldáscsomagot azoknak a nőknek, akik az ülő életmód miatt nyakfájással és ennek következményeivel küzdenek.

7 azonnali fájdalomcsökkentő módszer irodai dolgozóknak

nyakfájás megoldáscsomag

A nyakfájás megoldáscsomag 3 egyszerű, de igen hatásos tornagyakorlatot és 4 tornamentes fájdalomcsökkentő módszert tartalmaz.

Mindez videós útmutatókkal, amelyek csak pár percesek, így könnyű feldolgozni őket. Továbbá részletes leírással, magyarázattal, hogy könnyedén tudd alkalmazni akár az irodában, akár otthon.

Így azonnal és eredményesen csökkentheted az irodai munka okozta nyakfájást.

A nyakfájás megoldáscsomag kifejezetten irodában, ülő munkát végző nőknek lett kifejlesztve. Egyszerű, de annál hatásosabb gyakorlatok, feladatok várnak Rád. Könnyedén el tudod végezni őket anélkül, hogy feltűnést keltenél az irodában. Nem kell átöltöznöd, nem kell tornaszőnyeg, csak Te magad és a kitartásod.

Mit kapsz a megoldáscsomagban?

3 egyszerű, de igen hatásos tornagyakorlatot

4 tornamentes fájdalomcsökkentő módszert

Sőt, most extra bónuszként a Tiéd lehet az 5.000.- Ft értékű

Fejfájás kisokos e-book is

továbbá a

"15 illóolaj a pihentető alváshoz" tudáscsomag is

Kényelmes, gyors és biztonságos bankkártyás fizetés

Fizess egyszerűen, biztonságosan bankkártyával: egyszerű, mert csak a kártyán szereplő adatokat kell megadnod, nem kell utalni, így a bankodba sem kell belépni. Biztonságos, mert senki nem látja a kártyád adatait, mivel azt a bank fizetőoldalán keresztül adod meg.

Azonnali hozzáférés a teljes megoldáscsomaghoz

A teljes nyakfájás megoldáscsomag és az extra bónusz e-book is pár másodpercen belül megérkezik az e-mail mappádba. Mindkettő örökre a Tiéd marad.

Jól hangzik, de mennyibe kerül?

A teljes nyakfájás megoldáscsomag értéke az extra bónusszal együtt 21.000.- Ft.

Azonban most a kedvezményes ára mindössze 5.900.- Ft

Mit mondanak az irodában dolgozó nők a nyakfájás megoldáscsomagról?

Vélemények
"Szuper jól összeállított program"
Andrea
"Jók a tornák"
Tamara
"Két hét alatt csökkent a nyakfájásom"
Judit
Előző
Következő

Neked való a megoldáscsomag?

IGEN, ha...

NEM Neked való, ha...

Milyen előnyök járnak még a csomaghoz?

Kényelmes, gyors és biztonságos bankkártyás fizetés

Fizess egyszerűen, biztonságosan bankkártyával: egyszerű, mert csak a kártyán szereplő adatokat kell megadnod, nem kell utalni, így a bankodba sem kell belépni. Biztonságos, mert senki nem látja a kártyád adatait, mivel azt a bank fizetőoldalán keresztül adod meg.

Azonnali hozzáférés a teljes megoldáscsomaghoz

A teljes nyakfájás megoldáscsomag és az extra bónusz e-book is pár másodpercen belül megérkezik az e-mail mappádba. Mindkettő örökre a Tiéd marad.

Pénzvisszafizetési garancia a nyugodt döntéshez

Ha esetleg valamilyen oknál fogva nem vagy megelégedve a megoldáscsomaggal, akkor a vásárlást követő 21 napban visszakérheted a megoldáscsomag árát. Így nem kockáztatsz semmit.

Korlátlan kérdezési lehetőség

Ha esetleg elakadnál vagy probléma merülne fel a feladatok végzése során vagy bármi kérdésed lenne velük kapcsolatban, csak írj és segítek.Minden kérdésre igyekszem a leggyorsabban válaszolni.

Annyira biztos vagyok abban, hogy ez a megoldáscsomag hatalmas segítség lesz a számodra, hogy ha a vásárlás utáni 21 napban úgy érzed, hogy mégsem volt hasznos a számodra és/vagy nem csökkentek az irodai munka okozta nyaki fájdalmaid annak ellenére, hogy a feladatokat rendszeresen elvégezted, akkor visszafizetem a csomag árát.

De biztos vagyok benne, hogy Neked is nagyon sokat fog segíteni ez a csomag!

Így tényleg nem veszíthetsz semmit, hiszen 100%-os pénzvisszafizetést vállalok!

Mi mindent tartalmaz a csomag?

Fejfájás megoldáscsomag

21.000.- Ft értékben
5.900.-
Ft.
  • 3 egyszerű, de igen hatásos tornagyakorlat (részletes bemutató videóval és magyarázattal)
  • 4 tornamentes fájdalomcsökkentő módszer (bemutató videóval és részletes leírással)
  • Bónusz I. Fejfájás kisokos e-book
  • Bónusz II. "15 illóolaj a pihentető alváshoz" tudáscsomag
  • a teljes megldáscsomag örökre a Tiéd marad
  • korlátlan kérdezési lehetőség, ha elakadnál
  • 100% pénzvisszafizetési garancia a nyugodt döntésért
  • fájdalommentes nyak - értéke felbecsülhetetlen
  • könnyebb munkavégzés az irodában

Még nem kaptál mindenre választ?

Itt találsz néhány kérdést, amik talán benned is felmerülnek:

Sikeres kártyás fizetés után azonnal küldöm a hozzáféréseket email-ben. Vagyis fizetés után nézd meg a postafiókodat. Ha pár percen belül nem érkezne meg, akkor lehet, hogy a SPAM vagy a promóciós mappába került, ezért nézd meg ott is.

A megoldáscsomag mellé járó bónuszt szintén az email-ben küldött linken lesz elérhető a számodra. A megoldáscsomaggal együtt a bónuszt is azonnal megkapod.

A megoldáscsomag 4 leckéből áll, amelyek videós és szöveges formátumokból állnak. Egy-egy lecke 3-4 rövidebb videóból áll, általában 3-5 percesek. A szöveges magyarázat, illetve az egyéb tippek, ötletek elolvasása, feldolgozása is csak pár percet igényel egy-egy videónál.

A megoldáscsomagban feladatonként külön-külön találod a pár perces videókat, hogy késöbb is könnyen lehessen újra megnézni egy-egy gyakorlatot. Továbbá képeket, magyarázó, a feladatot részletesen leíró szövegeket, amelyeket akár ki is tudsz nyomtatni.

Igen, mert ez a legkényelmesebb és legegyszerűbb módja a vásárlásnak és így azonnal megkapod a megoldáscsomagot.

Azonban, ha valamilyen oknál fogva nem sikerülne a bankkártyás fizetés, kérlek írj az info@fittenazirodaban.hu email címre és megoldjuk az átutalásos fizetést.

100% pénz visszafizetési garanciát vállalok a megoldáscsomagra, a megvásárlástól számított 21 napig. Ez azt jelenti, hogy ha ebben a 21 napban nem lennél elégedett a megoldáscsomaggal, akkor visszakérheted az árát. Csak jelezned kell számomra, hogy nem vagy elégedett és kéred vissza a nyakfájás megoldáscsomag árát.

A megoldáscsomagban bemutatott tornák, tornamentes gyakorlatok, feladatok végzése nem javasolt a következők esetén: gyulladásos betegségek, műtétek után, beteg, legyengült szervezet, kezeletlen szív- és érrendszeri betegségek, valamint komolyabb gerinc és ízületi problémák, különösen porckorongsérv esetén. Az itt felsorolt problémák esetén keresd fel orvosodat, mielőtt elkezded használni a megoldáscsomagot!

A megoldáscsomag kimondottan irodában, ülőmunkát végzőknek lett megtervezve, úgy lett összeállítva, hogy a 25 évestől a nyugdíj előtt állóig bárki végig tudja csinálni. Nem kell fejen állni, nem kell spárgát lenyomni, sőt még meg sem kell erőltetni magad. Minden, ami a megoldáscsomag része, jól fog esni, megkönnyebbülést fog hozni számodra, és csökkenteni fogja a nyakfájásodat. De csak abban az esetben, ha az ott leírt javaslatokat betartod és elvégzed!

Kérlek írj a fittenazirodaban email címére: info@fittenazirodaban.hu

Igyekszem minél hamarabb, lehetőség szerint pár napon belül válaszolni.