Szüntesd meg az irodai munka okozta nyak-, és hátfájást

Dolgozz fitten, fájdalmak nélkül!

Így érzed magad?

A napi 8-10 óra számítógépes munka többek között porckorongsérvet, izom- és kötőszöveti fájdalmakat, gerincproblémákat, fejfájást okozhat. 

Ahhoz, hogy ezeket a betegségeket elkerüld vagy a már kialakultakat csökkenteni tudd, szükséged van segítségtre.

Hogy csökkenjenek a fájdalmaid és elkerülhesd a súlyos következményeket, az egyik legjobb megoldás a

Masszázs

Milyen eredményei lesznek a rendszeres masszázsnak?

14

Gyere el az anyaMasszazs-ba, ahol egy képzett, gyakorlattal rendelkező gyógymasszőr veszi kezelésbe a hátad, nyakad, derekad egy nyugodt, csendes helyen. 

anyaMasszazs

És, hogy milyen masszázsra van szükséged ahhoz, hogy megszünjenek az irodai munka okozta fájdalmaid?

Nem vagyok híve a túl erős masszázsnak, amikor összeszorított foggal küzdi végig valaki a masszázst az ágyon fekve, de a simi-simi masszázs sem szeretem. Igyekszem megtalálni az arany középutat, amikor határozottan, erősen, de még a fájdalomhatár alatt tudom kezelni a vendéget, segítve ezzel az izomcsomókban lévő feszültség oldását. 

Sok vendégem mondta már, hogy jó érzékem van ahhoz, hogy hova kell nyúlni a háton, hogy hol van igazán probléma. Hogy ez a sok-sok év tapasztalata vagy egy velemszületett érzék miatt van e, nem tudom.  De valóban ráérzek arra, hogy milyen erővel lehet az adott vendéget kezelni úgy, hogy még ne fájjon a számára, de a lehető leghatásosabb legyen a masszázs. 

Ha bármi kérdésed van 

vagy időpontot szeretnél a masszázsra,

hívj a 20/3815563 számon, vagy üzenj a messenger-en!

Mit mondanak az irodában dolgozó nők az anyaMasszazs-ról?

"Ági "anyaMasszazs műhelye" a nyugalom szigete a rohanó hétköznapokban. A számítógép előtti munkavégzés miatt nagyon rossz állapotban volt a nyakam és a hátam, amikor először találkoztunk. Rövid idő alatt jelentős javulást ért el, amellyel megkönnyíti számomra a mindennapokat! Kedves, figyelmes személyiség, szívből ajánlom mindenkinek"
Sz. Ildikó
könyvelő
„Sok év kihagyás után találtam rá az anyamasszázsra. Fontos számomra, hogy a masszőr hölgy legyen, erős és magabiztos mozdulatokkal rendelkezzen. Teljes mértékben ki tudtam kapcsolni, ellazulni, és napokra feltöltött, a problémás területeket átdolgozva. Mind a hely hangulata, nyugalma, melegséget biztosított számomra, a feszített hétköznapokban. Köszönöm!”
T.né Andi
közalkalmazott
"Ágit 4 éve kerestem meg , mivel akkor már több hónapja nem tudtam mozgatni a bal karomat . Minden nap fájdalommal keltem és feküdtem . Kezdetben heti rendszerességgel jártam 30 perces masszázsra , ami az évek alatt egy órás masszázsra módosult . Családias, baráti hangulatban , csodás környezetben zajlik az egy óra, ami maximális kikapcsolódást, feltöltődést nyújt számomra . A karom állapota már az első alkalom után sokat javult , gyakorlatilag 3 hónap után pedig teljesen megszűnt a fàjdalom. Visszajáró vendég vagyok , a napi 8 órás ülőmunka mellett ,a vállaim feszessége és a nyakam merevsége miatt szükségét érzem , hogy Ági szaktudását igénybe vegyem. Jó szívvel ajánlom mindenkinek a masszázst!"
R. judit
ügyfél kapcsolattartó

Ülőmunkát végzőknek, így Neked is első alkalommal egy 30 perces hátmasszázst javasolok, amelynek ára 4.000.- Ft

Ezért az összegért az anyaMasszazs-ban 30 perc maximális odafigyelést, alapos masszázst, csendet, nyugalmat, feltöltődést és nagymértékű fájdalomcsökkenést kapsz.

Valamint a Tiéd lesz egy 5.000.- Ft értékű ajándék is,

egy 14 oldalas e-book, amelyből megtudhatod, hogyan lesz számodra még tökéletesebb a masszázs élménye.

Ha bármi kérdésed van 

vagy időpontot szeretnél a masszázsra,

hívj a 20/3815563 számon, vagy üzenj a messenger-en!

Szia! Ha Te is fájdalmakkal küzdő irodai dolgozó nő vagy, akkor olvasd el, hogyan tudok neked segíteni.

Gyenei Ágnes vagyok, gyógymasszőr, reflexológus, életmód-terapeuta természetgyógyász, dolgozó anya és feleség.

A masszázskezelés során nem az a célom, hogy lefogyj, vagy, hogy bársonyos legyen a bőröd (bár ez egy „mellékhatása” lesz a masszázsnak), éppen ezért nem foglak sem mézzel, sem csokival, sem egyéb nyalánksággal kenegetni masszázs közben.

Rengeteg irodában dolgozón segítettem már az évek alatt, mint masszőr, hogy kevésbé fájjon a teste a számítógép előtt.

A célom az, hogy a napi 8 órás irodai munka fájdalmait csökkentve a masszázs után felfrissülve, kipihenve, megújulva kelj fel a masszázságyról, és azt érezd, hogy már semmid nem fáj és újra fitt és energikus legyél.

Szeretettel várlak az anyaMasszazs-ban,

hogy megszünjenek az irodai munka okozta fájdalmaid!

Fontos tudnod, hogy garanciát vállalok a masszázsra!

Azaz, ha az első alkalommal nem vagy megelégedve a szolgáltatással, akkor nem kell fizetned.  

anyaMasszazs

Székesfehérvár, Almássy telep 1. fsz.4.

20/381-55-63

Az anyaMasszazs kimondottan anyukáknak, nagymamáknak, leendő anyukáknak, azaz NŐK-nek megálmodott hely. Az anyaMasszazs csak Nőket fogad, csak Nők vehetik igénybe a masszázs szolgáltatásokat. (Kedves Férfiak, köszönöm a megértést!)